Wij hebben de verschillende fietsroutes in  Europa verdeeld in verschillende categorieën.

Ontdekt u de prachtige rivieren, fietst u op de internationale routes door Duitsland, beleeft u de kleine regionale routes of fietst u op de themaroutes.

Langs Rivieren

Het voordeel van fietsen langs rivieren: over het algemeen blijft het behoorlijk vlak en eigenlijk kunt u ook de route zo niet missen.

›› naar de routes langs de rivieren

Regionale Routes

De meestal kleinere, regionale routes doen zeker niet voor de grote en  internationale routes onder. Zo leert u de regio waar u een fietsvakantie maakt bijzonder goed kennen. 

›› naar de regionale routes 

Internationale Routes

Lang, langer, langst…. Even tijd meebrengen. Fietsen op internationale routes kan best lang duren. Langs de Noordzee, de Oostzee of op de Europa Radweg R1 van Frankrijk naar St. Petersburg in Rusland. 

›› naar de internationale routes 

Themaroutes

Architectuur, burchten en kastelen, langs de wijnbergen of in de voetsporen van de Romeinen. Zelfs een fietsroute door de geboortestreek van de voormalige paus Benedictus XVI in Beieren.

›› naar de themaroutes 

De Landelijke Fietsroutes – LF-Routes

Een aantal Landelijke Fietsroutes overlappen al bestaande fietsroutes op Bike & Breakfast, stap voor stap zullen we de routes uitbreiden, waardoor alle LF-Routes in de kaart worden opgenomen.

›› naar de Landelijke Fietsroutes – LF